Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Berto Romero estrena la nova temporada a La Sala que tancaran les T de Teatre al gener Tot i la reducció de pressupost, la programació manté la seva qualitat i diversificació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Berto Romero estrena la nova temporada a La Sala que tancaran les T de Teatre al gener

Tot i la reducció de pressupost, la programació manté la seva qualitat i diversificació.
'Sigue con nosotros' de Berto Romero serà l’obra que iniciï la nova temporada estable del Teatre Municipal La Sala el pròxim 5 d’octubre, una temporada que comptarà amb una vintena d’espectacles per a tots els públics “amb la mateixa qualitat i diversitat de propostes culturals, malgrat la reducció del pressupost com a conseqüència de la contenció de la despesa”, ha dit la regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas. La meitat dels espectacles programats inclouen la participació de persones vinculades amb la ciutat ja que “La Sala vol ser també un espai per recolzar als artistes de Rubí”, segons Maria Mas. Una programació que es tancarà el mes de gener amb una nova residència a la ciutat de la companyia T de Teatre, que assajaran la seva nova obra a principis de 2014 al teatre La Sala, com ja van fer al 2011 abans d’estrenar l’obra Delicadas a Madrid.

Tot i que aquest mes ja s’ha fet una obra el 14 de setembre i aquest dissabte 21 es fa la prèvia a l’estrena de Barcelona de Paradís! de la companyia Divinas que no estan inclosos dintre de la temporada estable, la vintena d’espectacles programats en aquests mesos fins al 2014 garantiran que cada setmana hi hagi algun espectacle teatral o musical a la ciutat, bé a La Sala o bé al Museu Municipal Castell, on es fa el cicle “Clàssica als vespres” amb músics professionals de la nostra ciutat, un cicle musical que es consolida, al igual que el cicle “Calaix de Músiques” de La Sala. A més dels espectacles musicals i les obres de teatre, també hi hauran 3 espectacles familiars i un espectacle de dansa.

Durant la presentació, la regidora ha recordat que també la Biblioteca ha començat les seves activitats, després de l’estiu, amb una programació que vol fer que “aquest espai de lectura es converteixi a més en un punt de trobada cultural”. Per a aquest darrer trimestre de l’any la Biblioteca ha preparat més d’un centenar d’activitats, amb algunes novetats com nous clubs de lectura, i dos projectes solidaris per apropar la lectura a persones amb mobilitat reduïda i per impulsar la recollida d’aliments a canvi de lectura. Aquestes propostes seran concretades en les pròximes setmanes.

Les entrades per als espectacles ja es poden adquirir pels canals habituals: al teatre cada divendres de 18 a 21 h (excepte festius i espectacles familiars), el dia de la representació a les taquilles una hora abans de la funció, a Internet www.telentrada.com, a les oficines de CatalunyaCaixa, i al telèfon de Telentrada 902 10 12 12.