Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui s’inaugura l’exposició d’obres dels artistes guanyador i finalistes del XVIII Concurs de pintura Daniel Bas Xavier Gabriel Puiggròs, guanyador, i Pedro Giménez, Keiko Ogawa i Cristina Franco, finalistes, exposaran la seva obra fins al 8 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Avui s’inaugura l’exposició d’obres dels artistes guanyador i finalistes del XVIII Concurs de pintura Daniel Bas

Xavier Gabriel Puiggròs, guanyador, i Pedro Giménez, Keiko Ogawa i Cristina Franco, finalistes, exposaran la seva obra fins al 8 de juliol.
Aquesta tarda, el guanyador del XVIII Concurs de pintura Daniel Bas, Xavier Gabriel Puiggròs, i els finalistes Pedro Giménez, Keiko Ogawa i Cristina Franco inauguraran l’exposició de les seves obres seleccionades en el concurs d’aquesta edició. L’acte, que tindrà lloc a les 19.30 h a la sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny Edra, comptarà amb la participació del grup de guitarres de l’Escola municipal de Música Pere Burés, que oferirà un concert sota la direcció de la professora de l’escola Montse Martí.

A la mostra del concurs, organitzat pels Tallers d’Art d’EDRA, que estarà oberta fins al 8 de juliol, es podran veure un total d’una desena de les obres presentades per aquests artistes a l’edició 2013.

Xavier Gabriel Puiggròs és llicenciat en Belles Arts i Màster en “Produccions artístiques i recerca” per la Universitat de Barcelona (UB) i treballa bàsicament en l’àmbit de les arts gràfiques tot i que experimenta amb altres pràctiques relacionades amb l’expressió corporal, la música o la fotografia.

L’horari de visita de la mostra és de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.