Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui la Sala acull la Marató de donació de sang Més de 300 persones van donar sang en l’edició de l’any passat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Avui la Sala acull la Marató de donació de sang

Més de 300 persones van donar sang en l’edició de l’any passat.
El teatre municipal La Sala acull avui, de 10 del matí fins a les 22 h, la X Marató de Sang 2012. Cal recordar que per donar sang a la Marató només cal tenir més de 18 anys, pesar 50 kg o més, no haver patit hepatitis després dels 12 anys, i no cal anar en dejú.

Organitzada en col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental i Creu Roja Sant Cugat del Vallès – Rubí - Valldoreix per mantenir l’autosuficiència del servei i sensibilitzar la població sobre la necessitat de donar sang de forma periòdica i captar nous i noves donants. Per facilitar la donació de tots els membres de la família amb possibilitat de ser donants, s’organitzen activitats, guarderia pels petits, obsequis i altres sorpreses durant tota la jornada.

En la darrera edició d’aquesta marató, la jornada va comptar amb la participació de 310 persones, de les quals 292 van poder donar sang. Del nombre de donants, el major nombre (99) van ser persones d’edats compreses entre els 35 i 44 anys, que van donar de forma preferent a la tarda, ja què, de fet, a la tarda van donar 228 persones i la resta al matí.

L’any passat, per tal d’implicar en les donacions a la població de la franja d’edat més jove, es va impulsat la difusió de la Marató a Rubí a través de les xarxes socials, on des de llavors continua amb la difusió de les seves activitats http://www.facebook.com/donarsang i http://twitter.com/#!/MaratonsSang).