Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aules d'estudi nocturnes per a estudiants El CEIP Schola (c. Sant Pere, 12) acull aquestes aules d’estudi fins el 28 de gener, de dilluns a diumenge de 21 a 1 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aules d'estudi nocturnes per a estudiants

El CEIP Schola (c. Sant Pere, 12) acull aquestes aules d’estudi fins el 28 de gener, de dilluns a diumenge de 21 a 1 h.
Els joves estudiants que durant les festes nadalenques necessitin un espai per poder estudiar en horari nocturn i en un ambient d’estudi ho podran fer a partir del 27 de desembre a les aules d’estudi que organitza novament l’Ajuntament de Rubí.

El CEIP Schola (c. Sant Pere, 12) acull aquestes dues aules d’estudi fins el 28 de gener de 2007 per a tots aquells estudiants, especialment batxillers i universitaris, de dilluns a diumenge de 21 a 1 h. Aquest servei també està pensat per complementar el que ofereix la Biblioteca Mestre Martí Tauler per tal que els joves preparin els exàmens sense haver de sortir de la ciutat.

El servei de Joventut va organitzar la primera edició d’aquestes aules d’estudi al juny de 2005, coincidint amb l’època d’exàmens de final de curs. Des de llavors, a cada edició hi han assistit al voltant d’un centenar de joves estudiants.