Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Astor crea un expositor pels seus productes a partir de la idea d’una alumna d’edRa La marca de cosmètics col·labora amb l’Escola d’Art i Disseny de Rubí en el projecte Innovació i Creativitat 2014 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Astor crea un expositor pels seus productes a partir de la idea d’una alumna d’edRa

La marca de cosmètics col·labora amb l’Escola d’Art i Disseny de Rubí en el projecte Innovació i Creativitat 2014
L’alumna d’Interiorisme de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) Anna Ciscar ha inspirat a l’empresa Astor un expositor per als seus productes. La marca de cosmètics ha col·laborat amb edRa en el projecte Innovació i Creativitat 2014, que ha consistit en la translació del concepte creatiu de la Colección Tribal d’Astor a l’exhibició al punt de venda.

Astor, que està molt satisfeta d’haver pogut col·laborar en la formació dels alumnes del cicle superior d’Interiorisme, ha valorat la frescor de les aportacions realitzades pels alumnes d’edRa i la visió sense prejudicis dels joves.

Per a l’Escola d’Art i Disseny, el projecte Innovació i Creativitat 2014 és tot un èxit. D’una banda, per l’interès que genera en els alumnes, que s’enfronten a situacions reals i superen així les seves expectatives acadèmiques; i, per l’altra, perquè és un banc de proves que s’ofereix a les empreses.