Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arubitown estrena les actuacions acústiques aquest cap de setmana amb 9HZ i Las Hermanas Kilombo Els grups, que disputen la primera eliminatòria de quarts de final del concurs, tocaran aquest diumenge un dels seus temes pels carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arubitown estrena les actuacions acústiques aquest cap de setmana amb 9HZ i Las Hermanas Kilombo

Els grups, que disputen la primera eliminatòria de quarts de final del concurs, tocaran aquest diumenge un dels seus temes pels carrers de la ciutat.
El concurs musical aRubitown, organitzat per l’Espai Jove Torre Bassas, arrenca aquest diumenge la ronda d’actuacions acústiques que se celebraran per la ciutat. Els primers grups en actuar seran 9HZ i Las Hermanas Kilombo, que disputen la primera eliminatòria del concurs i que estaran al davant de l’Antiga Estació, a partir de les 12h, i a la Plaça de Catalunya, a partir de les 17h, respectivament.

Les actuacions seran d’una sola cançó i s’enregistraran. Els vídeos es penjaran el proper dilluns al perfil de Facebook de Rubí Jove i al blog del concurs, on els usuaris podran votar pel seu acústic preferit.

9HZ i Las Hermanas Kilombo també seran els protagonistes del primer concert endollat del concurs, que se celebrarà el proper 22 de març a la Torre Bassas i que servirà per decidir quin dels dos grups passa a la següent fase.

El concurs aRubitown pretén potenciar la creativitat musical dels i les joves de Rubí, facilitar la difusió de la seva música i ampliar l’oferta d’oci a la ciutat per al col·lectiu jove.