Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artistes, artesans, col·leccionistes i objectes de segona mà tornen al centre de la ciutat Aquest diumenge, arriba una nova edició de les fires d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Artistes, artesans, col·leccionistes i objectes de segona mà tornen al centre de la ciutat

Aquest diumenge, arriba una nova edició de les fires d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto.
Les parades del artistes, artesans i col·leccionistes tornaran aquesta diumenge 26 de mai, de 10 a 14 h, a la plaça de Catalunya i a l’avinguda Francesc Macià, on compartiran espai amb la 4a Fira del Trasto, que organitzen de forma conjunta les associacions de Sant Galderic i Amics del Col·leccionisme.

En l’edició d’aquest any, a més d'art de petit format, artesania, col·leccionisme i objectes de segon mà als quals se’ls pot tornar a donar un nou ús, els assistents podran gaudir de l'actuació de dansa tradicional del grup D'Arrel Dansa sobre la Llegenda de Sant Jordi que es va estrenar durant la passada Diada a l’abril. L’espectacle tindrà lloc cap a les 13 h a la plaça de Catalunya, tot just després que l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia hagi lliurat el premi al guanyador/a del Concurs per a la imatge de la 19a Fira de Sant Galderic, que s'organitza a l’octubre.

Les activitats d’aquesta trobada es completaran amb una jornada de portes obertes del Museu Etnogràfic Vallhonrat que es podrà visitar de forma gratuïta durant el mateix horari.