Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba 'Rubífest', el 1r concurs de maquetes musicals de Rubí Els grups de música rubinencs interessats en participar-hi tenen fins el 31 de maig per fer arribar els seus treballs al Servei de Joventut i a Ràdio Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arriba 'Rubífest', el 1r concurs de maquetes musicals de Rubí

Els grups de música rubinencs interessats en participar-hi tenen fins el 31 de maig per fer arribar els seus treballs al Servei de Joventut i a Ràdio Rubí.
El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb l’emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM), han organitzat per primera vegada un Concurs de Maquetes, conegut amb el nom de Rubífest.

Aquest concurs, que té l’objectiu de promoure la música i la creativitat dels joves rubinencs i impulsar un circuit musical propi, es dirigeix a tots els grups musicals de Rubí – o que al menys un dels components estigui empadronat al municipi –, de diferents estils (pop, rock, hip – hop, reggae, punk, etc.), que no comptin amb cap contracte discogràfic vigent ni que tampoc hagin enregistrat cap obra discogràfica comercialitzada i que la llengua de les composicions sigui qualsevol dels països de la Unió Europea.

Més informació