Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la Revetlla de Sant Joan 2009 La música anirà a càrrec de l’Orquestra Oceanic a l’Escardivol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arriba la Revetlla de Sant Joan 2009

La música anirà a càrrec de l’Orquestra Oceanic a l’Escardivol.
Un any més arriba, el pròxim 23 de juny, la revetlla de Sant Joan a la ciutat. Per aquesta ocasió, la Colla de Diables de Rubí, en col•laboració amb l’Ajuntament de Rubí, ha preparat una nit de foc i festa que s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça de Pere Aguilera, davant de l’Ajuntament, amb la rebuda de la Flama del Canigó, per iniciar després la cercavila de la flama pels carrers de la ciutat fins a l’Escardivol, on hi haurà l’encesa de la foguera i el tradicional raval de foc.

La vetllada festiva estarà amenitzada per l’actuació de l’Orquestra Oceanic que oferirà el ball a partir de les 00.30 hores.

A més, amb l’objectiu de minimitzar els riscos en l'ús dels materials pirotècnics durant les revetlles, la Generalitat torna a posar en marxa la campanya per les revetlles, que ofereix diversos consells per a la població pel que fa a l’ús dels petards, l’encesa de fogueres i el seguiment i la participació en els correfocs, per evitar així accidents durant la revetlla de Sant Joan.