Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la primera Fotomarató de Rubí, una de les activitats incloses a l’Estiu Jove Les fotografies guanyadores en cadascuna de les categories establertes s’exposaran al subway de la Torre Bassas durant el mes de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arrenca la primera Fotomarató de Rubí, una de les activitats incloses a l’Estiu Jove

Les fotografies guanyadores en cadascuna de les categories establertes s’exposaran al subway de la Torre Bassas durant el mes de setembre
Aquest dilluns s’inicia la primera Fotomarató de Rubí, un concurs de fotografia adreçat als joves. El certamen, que forma part de la programació Estiu Jove, es durà a terme fins el divendres 18 de juliol. Les imatges que resultin guanyadores s’exposaran a l’espai subway de la Torre Bassas durant el mes de setembre.

Cada dia d’aquesta setmana, Rubí Jove donarà a conèixer la temàtica de cadascuna de les 5 categories en què es divideix el concurs. Els temes s’anunciaran tant a l’Espai Jove Torre Bassas com a les xarxes socials, a través dels comptes de Rubí Jove de Twitter i Facebook.

Els joves poden presentar un màxim de tres treballs per categoria i poden participar a una única categoria o a més d’una. Les imatges que es presentin a la Fotomarató han de ser fetes a Rubí, però no cal que els participants siguin de la ciutat.

Els treballs s’han de lliurar a la Torre Bassas abans del 21 de juliol a les 20.30 h. Les fotografies, que poden ser manipulades digitalment, es poden presentar en format digital o bé impreses. El dijous 24 de juliol es donaran a conèixer els treballs guanyadors de la primera Fotomarató de Rubí a través de la pàgina web de Rubí Jove.