Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la 17a edició del Voluntariat per la llengua a Rubí Al voltant de 90 parelles lingüístiques inicien la nova campanya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arrenca la 17a edició del Voluntariat per la llengua a Rubí

Al voltant de 90 parelles lingüístiques inicien la nova campanya.
L’auditori de la Biblioteca Mestre Martí i Tauler va acollir novament l’acte de presentació de la nova campanya del Voluntariat per la llengua a Rubí, que ha arribat a la 17a edició, el passat divendres 9 de novembre al vespre.

Van presidir l’acte Ferran Lozano, director del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí; Roser Tutusaus, cap del Servei Local de Català de Rubí i el regidor comissionat de Política Lingüística, en Martí Pujol. Tots tres van agrair als aprenents i els voluntaris que omplien l’auditori els seu interès per conèixer i per ensenyar la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra ciutat. En aquesta edició s’han format prop de 90 parelles, i cal destacar l’augment considerable de persones voluntàries.

En aquesta ocasió, en Jordi Martínez, com a representant de la Comissió organitzadora dels actes commemoratius del 50 aniversari de la rierada a Rubí, va explicar a les persones assistents com va marcar aquest esdeveniment la història i l’evolució de la nostra ciutat i els va convidar a saber-ne més consultant el material editat i visitant l’exposició al Castell Ecomuseu Urbà.

Per acabar, el dinamitzador del Voluntariat per la llengua a Rubí, Isaac Aguareles, va recordar als voluntaris i aprenents els objectius i la dinàmica del programa i va presentar les activitats previstes per a aquesta campanya, que a més d’entrades amb descompte per a una obra de teatre a La Sala, en aquesta edició també inclou un club de lectura fàcil i una xerrada sobre nutrició que oferiran dos voluntaris del programa.