Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana comença la campanya de poda També es recupera la plantada de flors de temporada, que s’havia suspès amb la sequera, i d’arbustiva. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquesta setmana comença la campanya de poda

També es recupera la plantada de flors de temporada, que s’havia suspès amb la sequera, i d’arbustiva.
A partir d'aquesta setmana es posa en marxa una nova campanya de poda als carrers de la ciutat. Inicialment, aquestes tasques es realitzaran en exemplars de troanes i moreres, uns tipus d’arbre que generen problemes de brutícia amb la caiguda dels seus fruits. Més endavant, la campanya s’ampliarà a altres exemplars com ara mèlies i plàtans que estiguin situats en carrers estrets o que ocasionin molèsties a veïns amb el brancatge. Els treballs es faran de dilluns a divendres i es procedirà a senyalitzar la zona amb cartells de prohibició d’estacionament amb una antelació d’entre 48 i 72 hores. Els treballs d’esporga duraran fins el mes de febrer, aproximadament.

També ha començat la plantació de flors de temporada a diferents parterres, places i rotondes. Es tracta d’un tipus de flor que s’havia deixat de plantar des de la primavera passada com a mesura per fer front a la situació de sequera. La plantació d’aquestes flors anirà acompanyada paral•lelament de la plantada d’arbustives, un tipus de planta que permet un estalvi d’aigua en el seu reg.