Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres s’inaugura un nou Cicle de cinema en versió original a La Sala El nou cicle oferirà projeccions nacionals i internacionals procedents de França, Argentina, Uruguai i Japó. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest divendres s’inaugura un nou Cicle de cinema en versió original a La Sala

El nou cicle oferirà projeccions nacionals i internacionals procedents de França, Argentina, Uruguai i Japó.
El film argentí “El secreto de sus ojos” del director Juan José Campanella, que ha estat escollida com una de les finalistes en la 82 edició dels Oscars d’aquest any en la categoria de millor pel·lícula en llengua estrangera, és la primera projecció que es farà al Teatre Municipal La Sala en el nou Cicle de Cinema en Versió Original que comença aquest divendres 5 de febrer a la nostra ciutat. El passi s’iniciarà a les 22 hores, com ja és habitual en les projeccions que es fan.

La resta de pel·lícules que es podran veure en aquest primer trimestre de l’any, que inclou l’espanyola “Celda 211” amb Luis Tosar, una de les favorites als Premis Goya d’aquest any pels quals té 16 candidatures, o “Si la cosa funciona” l’ultima comèdia del cineasta nord-americà Woody Allen, són de procedència francesa, espanyola, japonesa i uruguaiana.

Totes les pel·lícules es podran veure els divendres al teatre municipal La Sala (c. Cervantes, 126) a partir de les 22 hores, amb un preu d’entrada de 6 € (amb el carnet biblioteca 4’5 €, i amb el carnet cultural jove 3’5 €).