Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns acaba el termini per presentar imatges a la primera Fotomarató de Rubí El certamen, una de les activitats de l’Estiu Jove, s’ha dividit en 5 categories: retrats del passat, llums i ombres, ovnis i zombies, mirada animal i els colors de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Aquest dilluns acaba el termini per presentar imatges a la primera Fotomarató de Rubí

El certamen, una de les activitats de l’Estiu Jove, s’ha dividit en 5 categories: retrats del passat, llums i ombres, ovnis i zombies, mirada animal i els colors de Rubí
Aquest dilluns al vespre finalitza el termini per poder presentar les imatges candidates a guanyar la primera Fotomarató de Rubí, un concurs de fotografia adreçat als joves. El certamen, que forma part de la programació Estiu Jove, pretén incentivar el vessant artístic d’aquest col·lectiu. Les imatges que resultin guanyadores s’exposaran al subway de la Torre Bassas durant el mes de setembre.

Durant la setmana del 14 al 18 de juliol, Rubí Jove ha donat a conèixer cadascuna de les 5 categories en què s’ha dividit el concurs: retrats del passat, llums i ombres, ovnis i zombies, mirada animal i els colors de Rubí.

Els joves poden presentar un màxim de tres treballs per categoria i poden participar a una única categoria o a més d’una. Les imatges que es presentin a la Fotomarató han de ser fetes a Rubí.

Les fotografies, que poden ser manipulades digitalment, es poden presentar en format digital o bé impreses abans de les 20.30 h d’aquest dilluns. El dilluns 28 de juliol es donaran a conèixer els treballs guanyadors de la primera Fotomarató de Rubí a través de la pàgina web de Rubí Jove.