Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns 17 de maig Proursa obre el termini per sol·licitar un pis protegit al carrer Lepant L’oferta de 46 habitatges en règim de compra es completa amb 33 pisos de lloguer a Can Sant Joan que es podran sol·licitar a partir de finals de mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest dilluns 17 de maig Proursa obre el termini per sol·licitar un pis protegit al carrer Lepant

L’oferta de 46 habitatges en règim de compra es completa amb 33 pisos de lloguer a Can Sant Joan que es podran sol·licitar a partir de finals de mes.
La societat municipal PROURSA obre el termini de recepció de sol·licituds per una de les 46 vivendes que actualment construeix l’IMPSOL al carrer Lepant (Zona Nord). Les sol·licituds es podran fer a partir del 17 de maig i fins el 16 de juliol.

Aquests pisos tindran un preu que oscil·la entre els 130.600 i els 138. 600 €, dues habitacions i una superfície màxima de 58 m2. L’edifici està format per dos blocs paral·lels de 4 plantes i baixos separats per un pati longitudinal de 10,5 metres amb jardins comunitaris per on s’accedeix als habitatges. A la planta baixa s’hi construeixen 4 locals comercials i 3 vivendes, una d’elles adaptades. A la planta primera se situen 10 habitatges i l’accés a un local comercial, i a les 3 plantes restants, s’hi construeixen 11 habitatges a cadascuna. En total, aquesta promoció construirà 56 aparcaments que també cobriran la necessitat de places d’una altra promoció de 22 habitatges de lloguer que la societat municipal Proursa ha previst iniciar a mitjans del mes de juny al carrer Belxite cantonada amb Lepant.

Per optar a un dels 46 pisos del carrer Lepant cal disposar d’uns ingressos anuals no inferiors als 6.500 € i no superiors als 53.000 €. Aquesta quantitat varia en funció dels membres de la família.
Altres de les condicions necessàries per poder fer la sol·licitud són que, com a mínim un dels sol·licitants de la unitat familiar porti 10 anys vivint a Rubí, fet que caldrà acreditar amb el padró, i que no sigui titular d’un pis en propietat. Tota la informació detallada pel que fa els requisits, preus i terminis, es pot consultar a l’apartat web de Proursa o de forma presencial a les seves oficines del carrer Prim.

Promocions de venda a Sant Jordi Parc i de lloguer a Can Sant Joan

L’oferta d’habitatge públic a Rubí es completa en aquests moments amb 33 pisos més que l’INCASOL està construint a Can Sant Joan. Són vivendes de lloguer que es podran sol·licitar a partir del dia 31 de maig i fins el 30 de juliol.

Aquests habitatges formen part d’una promoció de 3 blocs amb una oferta global d’un centenar de vivendes. La recollida de sol·licituds per entrar al sorteig dels 33 pisos del primer habitatge es va tancar a finals de l’any passat i ara s’oferten 33 vivendes més corresponents al segon bloc. El tercer bloc d’habitatges encara no s’ha començat a construir.

D’altra banda, la promoció de 55 pisos públics de venda construïts per l’IMPSOL a Sant Jordi Parc es lliuraran als seus propietaris abans del mes d’octubre.