Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous no es pot circular pel c/ Maximí Fornés a causa d’unes obres de manteniment Els treballs, previstos entre les 10.30 h i les 17.30 h, també afecten dues línies de RubíBus: la L1 i la L5 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Aquest dijous no es pot circular pel c/ Maximí Fornés a causa d’unes obres de manteniment

Els treballs, previstos entre les 10.30 h i les 17.30 h, també afecten dues línies de RubíBus: la L1 i la L5
Unes obres de manteniment i la reparació de tres embornals que es troben en mal estat al carrer de Maximí Fornés han provocat la restricció del trànsit rodat en el tram comprès entre els carrers Montserrat i Sant Joan aquest dijous.

Aquests treballs també afecten la circulació de les línies de RubíBus L1 i L5, que durant tota la jornada es desvien pel carrer de Cadmo i tornen pel Pont de Sant Joan per agafar el recorregut habitual a la parada Sant Joan. A més, s’han anul·lat les parades Ajuntament, Doctor Guardiet i Maximí Fornés. També està afectat el recorregut del bus interurbà B8 en sentit Sant Cugat, que circula per la comarcal C-1413 i efectua parada a l’Escardívol.

La durada de les obres serà de 10.30 h a 17.30 h, aproximadament, i les executa SOREA, l’empresa concessionària del Servei Municipal de Clavegueram, que ha senyalitzat el desviament i el tall de trànsit a la zona afectada.