Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana, Rubí acull el Dia d’Andalusia 2011 L’alcaldessa participarà en l’ofrena floral a Blas Infante a la plaça d’Andalusia el dissabte 26 de febrer al matí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest cap de setmana, Rubí acull el Dia d’Andalusia 2011

L’alcaldessa participarà en l’ofrena floral a Blas Infante a la plaça d’Andalusia el dissabte 26 de febrer al matí.
Aquest cap de setmana Rubí torna a commemorar el Dia d’Andalusia, que anualment organitza la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR), integrada per les entitats de cultura popular i tradicional andalusa de la ciutat, i que conclou el diumenge 27 de febrer amb la trobada anual del Dia de convivència entre les entitats andaluses de tota Catalunya al Parc de Ca n’Oriol, organitzat per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí, una celebració en la qual l’any passar van participar al voltant de 18.000 persones.

Però les activitats s’iniciaran el mateix divendres 25 de febrer, amb l’acte inaugural del Dia d’Andalusia en Rubí que la CECAR organitza en un restaurant de la ciutat, i continuarà al dia següent amb la concentració i la cercavila per la ciutat de les entitats andaluses de la ciutat a partir de les 9.30 h, i l’ofrena floral al monument de Blas Infante a la plaça d’Andalusia. L’alcaldessa de Rubí, Carme García, participarà en aquest acte que es farà dissabte 26 a partir de les 12 h.

Després de la Misa Rociera al Parc de Ca n’Oriol (13 h), hi haurà una paella popular i les actuacions, a partir de les 16 h, del grups flamencs i cors de les entitats adscrites a la CECAR. L’acte de dissabte finalitzarà amb un sopar camperol per a tots els assistents.