Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana es podrà visitar el Celler Cultural per conèixer els seus espais i la seva història Hi ha una exposició d’imatges de gran format a la sala soterrani sobre el passat d’aquest edifici. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest cap de setmana es podrà visitar el Celler Cultural per conèixer els seus espais i la seva història

Hi ha una exposició d’imatges de gran format a la sala soterrani sobre el passat d’aquest edifici.
Les portes del Celler Cultural es tornaran a obrir aquest cap de setmana per tal que tots aquells ciutadans i ciutadanes que no van poder anar a la jornada d’inauguració del mes d’octubre, puguin veure com ha quedat l’edifici després de la seva rehabilitació, que ha suposat una regeneració completa de tot l’entorn.

Així, des de divendres 13 de desembre a diumenge 15, els visitants podran conèixer d’una banda l’espai arquitectònic on s’integra l’edifici, i, d’altra, la seva història des de la seva obertura l’any 1920 i el seus primers anys de funcionament com a celler cooperatiu a través d’una exposició d’imatges de gran format que s’ha instal·lat a la planta soterrani, amb alguns moments de la construcció i dels primers any de funcionament de l’edifici. A més, es podran visitar els tres espais de què consta l’edifici: la nau principal, de 1920, on es troben les tines; la planta soterrani, l’espai que es guanya en haver retirat les tines, i l’annex, de l’any 1958 a la part oest, on es feia la venda de vi i derivats. També es podran veure alguns dels elements que s’utilitzaven per elaborar el vi quan estava en ple funcionament i que s’han mantingut després de la rehabilitació, i conèixer la seva història més recent a través de les explicacions que es donaran durant les visites.

L’horari d’obertura serà el divendres de 10 a 14 h, el dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i el diumenge d’11 a 14 h.

L’Ajuntament vol que aquest sigui el primer cap de setmana de visites al Celler Cultural, de tot un seguit d’altres ocasions en què s’obrirà al llarg de l’any vinent, per tal que la ciutadania pugui conèixer aquesta petita part de la història més recent de Rubí.