Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana comença la Fira d'Abril En aquesta edició, l'Ajuntament de Rubí tindrà un estand informatiu i una mostra fotogràfica de la ciutat. La celebració té lloc del 27 d'abril al 6 de maig al recinte del Fòrum de Barcelona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest cap de setmana comença la Fira d'Abril

En aquesta edició, l'Ajuntament de Rubí tindrà un estand informatiu i una mostra fotogràfica de la ciutat. La celebració té lloc del 27 d'abril al 6 de maig al recinte del Fòrum de Barcelona.
La Fira d’Abril a Catalunya se celebra del 27 d’abril al 6 de maig al recinte Parc del Fòrum. En aquesta edició, Rubí comptarà en aquest esdeveniment amb una representació municipal i d’entitats rubinenques a la fira. L’Ajuntament hi participa enguany amb un estand informatiu sobre la ciutat i una exposició fotogràfica sobre el Dia d’Andalusia a Catalunya celebrat a Rubí el passat mes de març i de la celebració de l’ anterior edició de la Fira d’Abril. Així mateix, l’emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM) farà un seguiment i connexions en directe al llarg de la celebració.

Més informació