Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest any, envia nadales digitals! El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí vol engrescar la ciutadania a fer ús del servei d’enviament de nadales digitals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest any, envia nadales digitals!

El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí vol engrescar la ciutadania a fer ús del servei d’enviament de nadales digitals.
El servei d’enviament de nadales digitals ja està al vostre abast al web de rubidigital. Amb aquest nou servei podreu fer unes nadales divertides, originals i personalitzades. Tots els ciutadans i les ciutadanes de Rubí que desitgeu felicitar el Nadal o donar la benvinguda a l'any 2011 ho podeu fer via digital.

Així doncs, des del web www.rubidigital.cat, trobareu un espai on podreu confeccionar la vostra nadala de manera personalitzada, ja que hi haurà diferents elements amb motius nadalencs que podreu col·locar com vulgueu sobre un paisatge, en podeu escollir fins a quatre, o si ho preferiu, podreu inserir una imatge personalitzada o posar un color de fons, escriure el text i enviar la nadala a tants destinataris com desitgeu, tot en tant sols tres passos. Un recurs gratuït i per a tothom.

Des del Comissionat per a la Societat de la Informació volem que sigui un recurs sostenible i ecològic per a la ciutadania de Rubí i, sobretot, que us engresqueu a felicitar les festes de Nadal i l’any nou a familiars, coneguts, amistats, etc.

Aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos les bones festes i un feliç any 2011!