Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprendre a raspallar-se bé les dents L'Ajuntament organitza una nova campanya per ensenyar a uns 600 infants la importància de tenir una bona salut bucodental. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aprendre a raspallar-se bé les dents

L'Ajuntament organitza una nova campanya per ensenyar a uns 600 infants la importància de tenir una bona salut bucodental.
Amb l’objectiu d’ensenyar als més petits a saber raspallar-se correctament les dents, com prevenir la càries i ensenyar els aliments més nocius per a la salut dental, l’Ajuntament de Rubí organitza una exposició sobre la salut bucondental al CEIP de Ca n’Alzamora.

Entre el 5 i el 22 de març, uns 600 alumnes de 1r curs de primària de totes les escoles visitaran aquesta exposició que organitza per segona vegada el servei de Salut Pública, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Aquesta exposició forma part del Programa Salut Bucodental de prevenció de la càries que es realitza al municipi des de fa molts anys. Durant la visita a l’exposició es repartirà a cada alumne un lot amb un raspall de dents i tub de pasta dentifrícia i el tríptic informatiu “Cuida’t les dents, raspalla-te-les”.

Més informació sobre la primera campanya.