Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Andrés Torres guanya la 8ª edició del concurs de monòlegs 'Aquí no et prendrem per boig' El certamen, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Rubí i la productora A Tu Bola Espectáculos, ha reunit més de 600 persones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Andrés Torres guanya la 8ª edició del concurs de monòlegs 'Aquí no et prendrem per boig'

El certamen, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Rubí i la productora A Tu Bola Espectáculos, ha reunit més de 600 persones.
La plaça d’Anselm Clavé ha acollit aquest dissabte la final de la 8ª edició del concurs de monòlegs “Aquí no et prendrem per boig”. Andrés Torres, de Viladecans, ha estat el guanyador del certamen, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Rubí i la productora A Tu Bola Espectáculos.

El concurs estava obert tant a participants de Rubí com de fora de la ciutat. Entre totes les propostes rebudes, l’organització del concurs va escollir 9 semifinalistes, que van actuar entre dimecres i dissabte a diferents espais de la ciutat.

La primera semifinal va tenir lloc dimecres passat a la cerveseria Santa Fe i hi van assistir una trentena de persones. Dijous es va portar a terme la segona ronda al bar New Yorker, amb prop d’una cinquantena d’assistents. I divendres va tenir lloc la tercera semifinal a la mateixa plaça d’Anselm Clavé, on estan ubicats els bars La Guitarra i La Cava, amb un públic més nombrós, que rondava les 250 persones. En total, unes 675 persones han assistit com a públic a aquesta 8ª edició del concurs de monòlegs.

El guanyador ha rebut una dotació econòmica de 1.000 euros, mentre que Jonathan Vives (segon classificat) i Síl de Castro (tercera classificada), han rebut 300 i 200 euros, respectivament. La resta de participants tindran un diploma d’agraïment.

A la final de dissabte, a més, el grup rubinenc Ninja Pastori va oferir un concert en el qual va versionar diverses sintonies de sèries de dibuixos animats.