Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació de voreres al carrer Rafael Casanovas A partir de dilluns, 29 de gener, es prohibeix el pas de vehicles per aquest carrer els dies feiners de 7.30 a 20 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ampliació de voreres al carrer Rafael Casanovas

A partir de dilluns, 29 de gener, es prohibeix el pas de vehicles per aquest carrer els dies feiners de 7.30 a 20 h.
Amb motiu de les obres de millora i d’ampliació de les voreres del carrer Rafael Casanovas, a partir del 29 de gener l’Ajuntament de Rubí modifica provisionalment el pas de vehicles per aquest carrer.

Les obres consisteixen en treballs de renovació d’uns 900 m2 nous de vorera així com d’ampliació després de reduir la calçada dels 4,40 m actuals a 3 m, una actuació que permetrà eixamplar els dos costats de vorera. Està previst que les obres durin al voltant de dos mesos i mig (tot i que el tancament del carrer només serà durant un mes aproximadament) i aniran seguides de les tasques d’asfaltat.

Mentre durin les obres i en horari de 7.30 a 20 h els dies feiners (fora d’aquest horari es permetrà el pas habitual de vehicles), els vehicles que circulin pel carrer Francesc Macià s'han de desviar per Montserrat i Sant Pere.

Més informació