Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes i professors de L’Escola de Música de Rubí celebren el tradicional concert de Santa Cecília El concert de música de cambra es farà el 22 de novembre a l’auditori de la mateixa escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes i professors de L’Escola de Música de Rubí celebren el tradicional concert de Santa Cecília

El concert de música de cambra es farà el 22 de novembre a l’auditori de la mateixa escola.
Catorze alumnes i 3 professors de l’Escola de Música Pere Burés de Rubí interpretaran diverses peces en el concert organitzat per l’escola per commemorar la festivitat Santa Cecília, patrona de la música, el pròxim divendres 22 de novembre. El concert té un format de música de cambra amb actuacions solistes (piano o guitarra), duos (violí piano) i trios (violí violoncel piano), que interpretaran un total de 21 peces musicals de diverses èpoques que han preparat des de l’escola, amb obres d’Eduard Toldrà, Jean Baptiste Loeillet, J. Rutter, Sholom Secund., G. Gershwin, W. A. Mozart, Beethoven i fins tot el tema Yesterday de John Lennon. A més, hi haurà una actuació del cor de dones, un dels grups corals de l’escola, que estarà dirigit per Joaquim Sabater.
A més, mentre els assistents gaudeixen de les interpretacions musicals, el professor de l’Escola d’Art de Rubí EDRA, Pep Borràs, farà diverses accions poèticovisuals en cadascuna de les actuacions, associant algun motiu artístic que crearà a l’escenari que es pugui identificar amb les peces musicals.

El concert, que tindrà lloc a l’auditori Alicia de Larocha el divendres 22 de novembre a les 18.30 h, està obert a tota la població que desitgi assistir, tot i que es recomana confirmar assistència a través de la mateixa escola. Aquesta és una de les actuacions públiques que alumnes i professors de l’escola organitzen aquest any, després del concert inaugural, una passejada literària i la darrera actuació a la Fira de Sant Galderic, entre d’altres.
A més, dissabte 23 de novembre al Castell, la mateixa escola organitza una altre concert per commemorar aquesta festivitat amb l’actuació del Cor Jove de Granollers a les 18.30 a l’auditori.

Actualment, l’Escola de Música de Rubí compta amb més de 650 alumnes i imparteix, a més de formació musical en 16 instruments diferents i cant coral, tallers musicals en família per a nadons, musicoteràpia i disposa d’un aula de Seitai.