Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes dels instituts públics de Rubí participen en la lectura del manifest del Dia contra la violència de gènere Una banda rubinenca que ha fet la seva presentació a la ciutat ha tancat l’acte amb dos versions musicals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes dels instituts públics de Rubí participen en la lectura del manifest del Dia contra la violència de gènere

Una banda rubinenca que ha fet la seva presentació a la ciutat ha tancat l’acte amb dos versions musicals.
Vuit alumnes dels instituts públics de secundària de la nostra ciutat han participat en la Lectura del manifest institucional del Dia Internacional contra la violència de gènere a la plaça Pere Aguilera, una commemoració que se celebra cada 25 de novembre però que s’ha hagut d’ajornar per la seva coincidència amb les eleccions al Parlament de Catalunya del passat cap de setmana.

En l’acte, l’alcaldessa ha recordat que qualsevol agressió vers les dones ens denigra com a societat i que fins que “les dones i els homes no estiguem en el mateix plànol d’igualtat encara ens queda molt camí per recórrer”.

Els vuit 8 joves que han llegit el manifest han estat Carlos Jiménez i Yaiza Gabaldón de l’Institut La Serreta, Laura Aparisi i Laura Baldomero de l'Institut JV Foix, Albert Tort i Paulino Martínez de l'Institut L’Estatut i Dalia Sánchez i Cèlia Aranda de l'Institut Duc de Montblanc

L’actuació de la banda rubinenca The Ewans's ha tancat l’acte, en la que ha estat la seva presentació a Rubí. Amb dos versions d’Oasis i d’Stone Temple Pilots, aquest grup que agafa com a referència les grans bandes indies angleses dels anys 90 i 2000, han clausurat els actes d’aquesta commemoració.