Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes del taller de l’artista rubinenca Anna Tamayo exposen les seves obres a l’Antiga Estació Un total de 17 obres es podran visitar del 31 de maig al 16 de juny en aquest espai municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alumnes del taller de l’artista rubinenca Anna Tamayo exposen les seves obres a l’Antiga Estació

Un total de 17 obres es podran visitar del 31 de maig al 16 de juny en aquest espai municipal.
Els alumnes que participen en el taller que l’artista rubinenca, Anna Tamayo, té a la ciutat exposaran la seva obra, realitzada en homenatge al pintor Salvador Dalí, a l’espai expositiu de l’Antiga Estació des del 31 de maig al 16 de juny.

A la mostra, que s’inaugurarà el pròxim divendres 31 de maig a les 19.30 h, es podran contemplar un total de 17 obres dels alumnes realitzades en oli sobre tela amb tècnica mixta.

Els artistes que exposaran les seves obres homenatjant al reconegut artista català són Amèlia Rigol, Neus Burrull, Anna Estella, Mercedes Cervera, Ana Casado, Dory Zamora, Carmen López, Fina Viudez, Eulàlia Serra, Carmen Alted, Pilar Berché, Carmen López, Pepita Miranda, Rosa Nicolau, Roser Brotons, Victòria Salvador i Joaquín Martínez.

Aquesta exposició de pintura, que substitueix a la mostra “El pit al descobert. Exposició fotogràfica”, és una de les accions de promoció, suport i divulgació de les manifestacions artístiques locals que realitza el Museu Municipal Castell en aquest equipament municipal.

De fet, la pintora Anna Tamayo també va organitzar la seva darrera exposició “Rubí, noies maques i bon vi”, una recreació de la visió pròpia que l’artista té de les possibilitats de la nostra ciutat, en aquesta mateixa sala al juny de l’any passat.

L’espai expositiu Antiga Estació es troba al carrer Historiador Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.