Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l'Institut Torrent dels Alous participen en un taller per aprendre a cuinar de forma autònoma La sessió pràctica es farà la setmana vinent al matí a l’Escola 25 de Setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de l'Institut Torrent dels Alous participen en un taller per aprendre a cuinar de forma autònoma

La sessió pràctica es farà la setmana vinent al matí a l’Escola 25 de Setembre.
L’Ajuntament de Rubí promociona al llarg del curs escolar diverses activitats adreçades a alumnes de diferents edats dintre del Programa d’Alimentació saludable. A la nostra ciutat, la setmana vinent una desena d’alumnes de l’Institut Torrent dels Alous participaran en el Taller Cuina sense pares, que busca fomentar aquest hàbit entre els joves majors de 14 anys i alhora animar-los a cuinar de forma autònoma.

Organitzat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, els alumnes cuinaran un menú complet amb receptes fàcils, que després podran tornar a fer a casa seva: tomàquets farcits, mandonguilles amb cigrons i fruita del temps. A més, rebran el receptari Cuina sense pares que recull una sèrie de receptes fàcils, ràpides i econòmiques, en format de menús diaris per dinar i sopar, que permetran que els joves s’introdueixin en el món de la cuina elaborant plats saludables.

Durant la classe pràctica, també es donarà a conèixer als alumnes el web http://www.cuinasensepares.cat on els joves poden accedir a una sèrie de recursos sobre alimentació saludable per animar-los a cuinar, com un recull de receptes en un doble format, escrites i enregistrades per visualitzar tot el procés d'elaboració del plat, fins a un conjunt de recomanacions per tal de seguir una alimentació saludable, amb un format adaptat per a aquest grup de població.