Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l'Institut l'Estatut llegeixen el manifest contra la vioiència de gènere La lectura del manifest ha comptat amb la presència dels polítics de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alumnes de l'Institut l'Estatut llegeixen el manifest contra la vioiència de gènere

La lectura del manifest ha comptat amb la presència dels polítics de la ciutat.
Forencia, Caterine, Abde, Sofia i Raquel, tots alumnes de l'Institut l'Estatut, han estat els encarregats de llegir el Manifest institucional del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. L'acte ha tingut lloc a la pl. Pere Aguilera, davant de l'edifici de l'Ajuntament, i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i diversos representants de les forces polítiques de Rubí.
L'alcaldessa ha volgut destacar que l'Ajuntament de Rubí 'té una política clara de suport a les polítiques destinades a l'eradicació de la violència masclista', consensuada pel Ple municipal, 'i continuarem lluitant per mantenir aquesta i altres polítiques relatives, com l'educació', fent referència a la reforma dels governs locals prevista pel govern de l'Estat. Carme Garcia també ha volgut destacar que toca treballar en la conscienciació de la gent jove per arribar a eradicar definitivament aquesta problemàtica.

L'acte ha finalitzat amb un minut de silenci en memòria de les víctimes.