Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de 2n d’ESO de La Serreta assistiran a tallers de promoció d’alimentació saludable És una de les accions educatives que el consistori desenvolupa als instituts de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de 2n d’ESO de La Serreta assistiran a tallers de promoció d’alimentació saludable

És una de les accions educatives que el consistori desenvolupa als instituts de la ciutat.
Un taller de promoció d’alimentació saludable és la proposta que l’Ajuntament aproparà aquest mes de març a un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut La Serreta, per tal de donar informació bàsica sobre nutrició i poder incorporar als seus hàbits quotidians una alimentació adequada tant a la seva edat com a la seva condició física.

Durant les sessions, uns 125 alumnes podran conèixer la piràmide dels aliments i les funcions dels diferents grups; quines són les necessitats del propi cos pel que fa a uns i altres aliments; com fer-se responsables de la seva pròpia salut; i quina és la influència de la publicitat i els mitjans de comunicació en el concepte del propi cos que tenen aquests adolescents.

L’activitat està completament adaptada a les preocupacions, necessitats, coneixements i edats dels grups, ja que, prèviament a l’activitat, els alumnes elaboraran un qüestionari de preguntes bàsiques sobre alimentació equilibrada i saludable i activitat esportiva, que permetrà conèixer les seves actituds relacionades amb l’alimentació. El taller té una duració d’unes 2 hores per a cadascun dels grups classes que participaran.

Aquest curs 2013-2014, també han participat en aquests tallers de promoció d’hàbits alimentaris saludables els alumnes de 1r i 2n d’ESO dels Instituts Duc de Montblanc i Torrent dels Alous.