Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alguns equipaments municipals tanquen coincidint amb les dates de Setmana Santa L’OAC de la rambleta Joan Miró, la Torre Bassas, la Biblioteca municipal i el Punt d’Informació no estaran oberts tots els dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alguns equipaments municipals tanquen coincidint amb les dates de Setmana Santa

L’OAC de la rambleta Joan Miró, la Torre Bassas, la Biblioteca municipal i el Punt d’Informació no estaran oberts tots els dies.
Amb motiu de les vacances de Setmana Santa, des del 14 al 21 d’abril, alguns dels equipaments de la ciutat tancaran durant alguns dies, mentre que altres serveis municipals modificaran els seus horaris d’atenció al públic, per tal d’adequar-los a les demandes ciutadanes, que en aquestes èpoques solen ser una mica menors.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de la rambleta Joan Miró, l’Espai Jove Torre Bassas, el Punt d’Informació i la Biblioteca Mestre Martí Tauler estaran tancats, a partir del 14 d’abril l’OAC i l’equipament juvenil, del 16 la Biblioteca i del 18 el Punt de l’Antiga Estació. Tots tornaran a obrir el 22 d’abril en el seu horari habitual, excepte l’OAC que estarà tancada fins al 25 d’abril.

Els horaris d’atenció al públic que es veuran afectats seran el de l’edifici central de l’Ajuntament que tancarà a les tardes (obert de 8 a 15.30 h), l’OAC Centre (dijous 17 d’abril de 8 a 14.30 h i dissabte 19 d’abril tancada), l’OMIC (tancada dimecres 16 d’abril a la tarda), l’Ateneu Municipal (tancat dissabte 19 d’abril), l’Oficina de Serveis a l’Empresa de Can Serra (tancada dijous 17 d’abril a la tarda), i l’edifici Rubí + D (tancat dijous 17 d’abril a la tarda).

Altres serveis que només obriran també al matí durant aquestes dates són l’Àrea de Cohesió Social i Serveis a les Persones i l’Àrea de Planificació. Ecologia Urbana i Seguretat (de 9 a 14 h de dilluns a divendres), mentre que l’Organisme de Gestió Tributària (ORTG - Diputació de Barcelona) obrirà de 8.30 a 14 h del 14 al 25 d’abril.

La resta de serveis mantindran el seu horari habitual, tret dels dies 18 i 21 d’abril que tots els serveis municipals estaran tancats pels dies festius de Setmana Santa.