Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alguns equipaments municipals estaran tancats amb motiu de la vaga general del 14 N L’OAC del Centre, l’IMPES i Serveis Socials tindran serveis mínims. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alguns equipaments municipals estaran tancats amb motiu de la vaga general del 14 N

L’OAC del Centre, l’IMPES i Serveis Socials tindran serveis mínims.
Alguns equipaments municipals romandran tancats a conseqüència de la vaga general convocada pels sindicats majoritaris per dimecres 14 de novembre. Així, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, l’Espai Jove Torre Bassas i els equipaments esportius municipals de Can Rosés, La Llana, Pista Francesc Calvo i les pistes d’atletisme no obriran les seves portes durant tota la jornada.

Pel que fa a la resta de serveis, l’Ajuntament ha dictat un decret de serveis mínims que estableix que l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) Centre estigui oberta, així com l’edifici Rubí + D. Altres serveis que també estaran oberts per atendre a la ciutadania seran Serveis Socials, Proursa, Serveis Funeraris, Protecció Civil i el Mercat.

La Escola Municipal de Música romandrà oberta en el seu horari habitual i atendrà a tots els alumnes que s’hi presentin, i a la d’Art hi haurà una persona de direcció, però no està assegurat que es pugui donar el servei habitual. Mentre que les escoles bressol municipals i els centres escolars públics de primària i secundària s’han d’acollir als serveis essencials establerts per la Generalitat de Catalunya, que determina que les escoles bressol han de garantir la presència d’un membre de l’equip directiu i un terç de la plantilla i la resta de centres públics 1 membre de l’equip directiu i 1 docents per cada sis aules. També el servei de transport urbà s’ha adherit a aquest mateix decret que ha establert el manteniment d’un 33% del servei durant les hores punta (de 6.30 a 9.30 h i de 16.30 a 20.30 h).