Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Algunes activitats del Carnaval 2012 es traslladen a la Pista Francesc Calvo per reduir costos Tot i així es mantenen les principals activitats d’aquesta popular festa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Algunes activitats del Carnaval 2012 es traslladen a la Pista Francesc Calvo per reduir costos

Tot i així es mantenen les principals activitats d’aquesta popular festa.
Dues de les activitats que més participació generen en el Carnaval seran traslladades a la Pista Francesc Calvo durant la celebració de la festa aquest any, segons ha dit la regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas, durant la presentació de les activitats que es faran. “Els criteris d’organització de la festa enguany han estat mantenir les principals activitats de la festa i reduir la despesa pel consistori, en la línea de contenció que la situació econòmica requereix”, ha dit la regidora, qui ha afegit que, en aquest sentit, “s’ha organitzat una programació que doni resposta a la varietat de públic que participa en aquesta festa” i s’han eliminat el concurs de truites i el ball infantil de diumenge i canviat l’ubicació del lliurament de premis de les comparses i del ball de carnaval per a joves, que es traslladen a la Pista Francesc Calvo. Amb aquest canvi, el consistori estalviarà un 16% de pressupost en programació i un 48% en infraestructures, ja que no caldrà instal·lar l’envelat com en anys anteriors. La regidora ha assegurat que aquests canvis “no haurien d’afectar la qualitat de la festa ja que la nova ubicació és també cèntrica i permetrà celebrar la festa sense sortir de la ciutat” i que des de Cultura es vol “treballar en la línia de mantenir les tradicions de la ciutat però reduint costos el màxim possible”.

Exposició de cartells
La primera de les activitats d’aquest Carnaval ja ha començat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, on, fins a finals de mes, es pot visitar l’Exposició de Cartells de Carnaval d’aquest any, que va guanyar el cartell titulat “Carnaval Batman” del rubinenc Miguel Ibáñez.

Els actes centrals d’aquesta festa tindran lloc el Dijous Gras 16 de febrer que s’inaugurarà l’exposició de màscares de l’Escola d’Art EDRA a la mateixa escola; el dissabte 18 de febrer amb la rua de Carnaval que començarà a les 19 h a la pl. Pere Aguilera, el lliurament de premis posterior i el ball de nit a la pista, així com el ball de mantons al Casino; i la rua matinal infantil de diumenge i altres activitats infantils a la pl. Doctor Guardiet. L’enterrament de la sardina, el dimecres 22 de febrer 9 de març, posarà el punt final a la festa del Carnaval 2012.