Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alerta de perill d'incendis forestals a la comarca La sequera i les altes temperatures registrades han elevat aquest risc. Es manté la prohibició d’encendre cap tipus de foc fins el 15 d’octubre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alerta de perill d'incendis forestals a la comarca

La sequera i les altes temperatures registrades han elevat aquest risc. Es manté la prohibició d’encendre cap tipus de foc fins el 15 d’octubre.
Rubí i els municipis de 26 comarques catalanes es troben en greu alerta de perill d’incendis forestals. La causa d’aquesta alerta es troba en la sequera acumulada i les altes temperatures registrades durant les darreres setmanes. Això és el que es desprèn d’un informe que ha realitzat recentment la Generalitat i que ha fet arribar als municipis afectats.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Rubí vol recordar a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi que en el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre queda totalment prohibit:

 Encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà: Cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.

 Fer focs d'esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires.

 Llençar objectes encesos, llumins, cigarretes.

Abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc.

 Llençar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc.

En cas de qualsevol incident cal utilitzar els telèfons d’emergència: Policia Local (092) i Emergències -Bombers- (112). Per a més informació, consultar la següent adreça d’internet: www.gencat.net/mediamb/incendis