Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers, cine fòrums, xerrades i cursos gratuïts al III Casal d’Estiu per a Dones Grans Del 1 al 29 d’agost, l’Ajuntament organitza un ventall d’activitats als matins a l’edifici Rubí + D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallers, cine fòrums, xerrades i cursos gratuïts al III Casal d’Estiu per a Dones Grans

Del 1 al 29 d’agost, l’Ajuntament organitza un ventall d’activitats als matins a l’edifici Rubí + D.
L’Ajuntament de Rubí organitza la tercera edició dels Casals d’Estiu per a Dones Grans, adreçat a dones grans del municipi que viuen situacions de solitud i aïllament durant el període de vacances, com a conseqüència de la mancança d’oferta lúdica i cultural a Rubí durant aquest període.

Com en anys anteriors, s’han programat activitats tant lúdiques com culturals i de sensibilització en relació a temes vinculats amb la igualtat entre dones i homes. Entre les propostes, totes gratuïtes, hi ha tallers de Musicoteràpia, Risoteràpia i Cuidar-TE és Estimar-TE, dos sessions de cine – fòrum amb la projecció de les pel•lícules “Tomates verdes fritos” i “Antonia’s Line”, dues xerrades sobre temes de seguretat i sobre la història del municipi, i un curs d’informàtica de nivell bàsic i un d’ activitats de manteniment de jardineria.

Totes les activitats del casal, que es faran els matins de dilluns a divendres a l’edifici Rubí Desenvolupament, començaran l’1 d’agost i finalitzaran el 29 amb una festa de cloenda per a totes les participats.