Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions viàries al c/ Barcelona per uns treballs de millora a la xarxa de clavegueram Les obres, que s’han dividit en dues fases, tenen una durada prevista d’uns 4 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Afectacions viàries al c/ Barcelona per uns treballs de millora a la xarxa de clavegueram

Les obres, que s’han dividit en dues fases, tenen una durada prevista d’uns 4 mesos.
Dilluns, 2 de maig, s’inicien les obres de renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable i clavegueram, que afectaran el tram del carrer de Barcelona comprès entre els carrers d’Alacant i de Lleida. Els treballs els durà a terme SOREA, l’empresa gestora del servei d’aigües de la ciutat.

En una primera fase, d’una durada aproximada de tres setmanes, es realitzaran les obres de renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable i les de millora de la xarxa de clavegueram. Durant aquesta fase s’instal·larà un nou interceptor, al qual s’hi conduiran les connexions dels habitatges.

Aquests treballs afectaran la vorera situada entre els números 36 i 60 del c/ Barcelona. La circulació de vehicles en aquesta via és mantindrà, però en un únic sentit de la marxa (en sentit nord). Tot i afectar la vorera, es facilitarà al màxim l’accés als aparcaments privats de la zona afectada.

Durant la segona fase se substituirà el col·lector principal de la xarxa de clavegueram, fet que obligarà a tallar el carrer de Barcelona. La durada aproximada d’aquesta segona fase és de 3 mesos. Mentre durin aquests treballs s’intentarà mantenir l’accés dels vehicles dels veïns de la zona afectada als seus aparcaments privats.

Al llarg de tota l’obra es limitarà l’estacionament a banda i banda del c/ Barcelona i a la zona d’estacionament triangular del costat oest d’aquesta via, segons l’evolució i necessitats de l’obra.