Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions viàries a la C-1413 com a conseqüència de les obres a l'edifici sociocultural del Pinar Les tasques per a realitzar l’escomesa de telefonia a l’equipament comportaran desviacions de trànsit durant tres caps de setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Afectacions viàries a la C-1413 com a conseqüència de les obres a l'edifici sociocultural del Pinar

Les tasques per a realitzar l’escomesa de telefonia a l’equipament comportaran desviacions de trànsit durant tres caps de setmana.
Les obres a l’equipament sociocultural del Pinar estan encarant la recta final. La propera actuació prevista és la realització de l’escomesa de telefonia. Per a dur a terme aquests treballs s’ha de soterrar la línia aèria que passa per sobre de la carretera C-1413a, el que implicarà aixecar part del paviment existent en aquesta via.

Els treballs de soterrament de la línia s’han desglossat en 3 fases, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions viàries a la C-1413a. Les obres s’executaran els caps de setmana del 26 i 27 de febrer, el 5 i 6 de març i el 12 i 13 de març, entre les 8h i les 18h, de tal manera que es restablirà el trànsit durant les hores de foscor. A més, s’habilitaran recorreguts alternatius per als vehicles mentre durin els treballs.

El cap de setmana del 26 i 27 de febrer es durà a terme la primera fase de les obres. Es tallarà el carril lateral de la C-1413a en sentit Rubí-centre, de manera que no es podrà accedir directament a les empreses ni es podrà estacionar a les places d’aparcament que hi ha en aquest carril.

El cap de setmana del 5 i 6 de març s’executarà la segona fase. En sentit Rubí-centre, el trànsit es desviarà pel carril lateral durant uns 250 metres fins a la següent incorporació a la C-1413a (no es podrà aparcar en aquest tram del carril lateral per tal que la circulació sigui més còmode), mentre que en sentit Sabadell, el carril es farà més estret.

I, per últim, el cap de setmana del 12 i 13 de març es farà la tercera fase. Els treballs només afectaran el trànsit en sentit Sabadell, carril que es farà més estret mentre durin les obres.

Les obres de construcció de l’edifici sociocultural del Pinar, tal i com va avançar l’alcaldessa, Carme García, en el decurs d’una visita celebrada el passat mes de gener per comprovar in situ l’estat de les obres, és previst que finalitzin a l’abril.