Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adquisició de dos tractors per a realitzar tasques de manteniment L’Ajuntament de Rubí ha rebut els dos tractors que faltaven per completar la nova flota de vehicles destinats a tasques de manteniment de la via pública i d’espais verds de la ciutat, amb l’objectiu de millorar el servei a un cost menor al que fins ara es produïa amb serveis externalitzats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Adquisició de dos tractors per a realitzar tasques de manteniment

L’Ajuntament de Rubí ha rebut els dos tractors que faltaven per completar la nova flota de vehicles destinats a tasques de manteniment de la via pública i d’espais verds de la ciutat, amb l’objectiu de millorar el servei a un cost menor al que fins ara es produïa amb serveis externalitzats.

L’Ajuntament de Rubí ha rebut els dos tractors que faltaven per completar la nova flota de vehicles destinats a tasques de manteniment de la via pública i d’espais verds de la ciutat, amb l’objectiu de millorar el servei a un cost menor al que fins ara es produïa amb serveis externalitzats.<br /><br />El primer dels tractors és un New Holand, model TS 110, de 116 cv. El segon, és un BCS, model VITAHR 800 RS, de 68 cv. Juntament amb aquest dos vehicles, l’Ajuntament ha adquirit també un braç desbrossador i dos trituradors. El cost total d’aquesta adquisició ascendeix a 112.984 euros.