Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Adolescència i psicosis incipients', lema de la III jornada Reptes en Salut Mental El COS organitza aquesta tercera edició amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Adolescència i psicosis incipients', lema de la III jornada Reptes en Salut Mental

El COS organitza aquesta tercera edició amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.
El Centre d’Orientació Sanitària (COS) Ferran Salsas i Roig organitza la III Jornada Reptes en Salut Mental el pròxim 23 de novembre al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental celebrat el passat mes d’octubre.

El tema que es tractarà en aquesta jornada és “Adolescència i psicosis incipients”, amb l’objectiu d’elaborar una línia d’acció preventiva, de detecció i d’intervenció precoç pel que fa als trastorns mentals que afecten una part dels adolescents i joves. L’acte s’adreça principalment als serveis del COS i també a altres agents de salut de la comunitat (Servei de Salut Pública, Serveis Socials d'Atenció Primària, representants de les ABS, Equip d'Assessorament Psicopedagògic, IMPES, etc.).

La jornada començarà a les 9 h amb la inauguració a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la directora del COS, Margarida Gratacós. L’acte continuarà amb una conferència sobre aquesta temàtica, a càrrec del psiquiatre, psicoanalitsta i professor Víctor Hernández Espinosa; i una taula rodona sobre l’atenció als primers brots psicòtics en adolescents i adults joves, en la qual hi participaran diferents experts i professionals. La cloenda serà a les 13.30 h a càrrec de la tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a les Persones, Anna M. Martínez.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Centre d’Orientació Sanitària Ferran Salsas i Roig (c. Nou, 28, tel. 93 588 73 73) en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i demanar per Carme Espinosa. També es pot enviar un correu a l’adreça electrònica cos@ajrubi.es

Més informació sobre el COS