Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adigsa sorteja els 66 pisos de protecció oficial en règim de lloguer de Can Sant Joan Un total de 305 persones han presentat una sol·licitud per optar a un d’aquests habitatges. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Adigsa sorteja els 66 pisos de protecció oficial en règim de lloguer de Can Sant Joan

Un total de 305 persones han presentat una sol·licitud per optar a un d’aquests habitatges.
L’empresa pública ADIGSA, adscrita al departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, conjuntament amb l’Ajuntament de Rubí i la societat municipal PROURSA, promou 66 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Can Sant Joan.

Aquest matí ha tingut lloc el sorteig d’aquestes vivendes al teatre municipal La Sala. Al sorteig s’hi han presentat un total de 305 sol·licituds, de les quals se n’han admès 220. Les 85 restants han quedat excloses al no complir els requisits de la normativa o bé per falta de documentació.

Pisos de 2 habitacions

La promoció consta de dos edificis de 33 habitatges cadascun, situats a les parcel·les 10 i 11 de Can Sant Joan. Els pisos són tots de dues habitacions i tenen una superfície útil que oscil·la entre els 54,43 m2 i els 62,78 m2. Un dels habitatges de la planta baixa està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Tots els pisos tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge. Aquestes vivendes han estat construïdes per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i seran administrades per ADIGSA.

La promoció s’ha projectat amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi energètic, com ara l’aprofitament de l’energia solar per produir aigua calenta sanitària, façanes amb aïllament tèrmic i recollida selectiva d’aigües residuals i de pluja, entre d’altres.

Altres promocions

A banda d’aquests 66 pisos públics en règim de lloguer a Can Sant Joan també hi ha altres promocions en marxa a la ciutat. A la Zona Nord, al carrer de Lepant, s’hi estan construint 68 habitatges: 22 pisos de lloguer promoguts per PROURSA i 46 en règim de venda promoguts per l’IMPSOL. A més, recentment es van lliurar les claus de la segona fase dels pisos de protecció oficial de Sant Jordi Parc.