Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Activa't i activa Rubí' aquest cap de setmana a Rubífira Estands comercials i institucionals, mostra gastronòmica, una trobada empresarial, actuacions, espectacles i activitats lúdiques són algunes de les propostes de la 7a edició d'aquesta fira multisectorial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

'Activa't i activa Rubí' aquest cap de setmana a Rubífira

Estands comercials i institucionals, mostra gastronòmica, una trobada empresarial, actuacions, espectacles i activitats lúdiques són algunes de les propostes de la 7a edició d'aquesta fira multisectorial.
Entre el 16 i el 18 de maig es pot visitar a l’Escardívol la 7a edició de la fira multisectorial Rubífira, que es distribueix en 4 àmbits diferenciats. Una carpa central de 2.400 m2 on s’ubiquen els estands comercials i institucionals. A banda i banda d’aquesta carpa s’hi instal•len dues de laterals; una d’elles acull, en una superfície de 600 m2, una mostra de l’oferta gastronòmica de Rubí amb estands de restauració. L’altre espai lateral, d’uns 150 m2, acull una trobada empresarial el primer dia de fira i queda lliure per diferents activitats els dos dies restants. Les 3 carpes es complementen amb un quart espai exterior destinat a la ubicació d’una zona de restauració amb terrasses, d’un escenari per activitats promogudes pels propis expositors i entitats culturals i esportives, d’una zona lúdica per a nens i un espai per als expositors d’automoció. L'horari és divendres, 16 de maig, de 15 h a 21 h, el dissabte i diumenge, 17 i 18, de 10 a 21 h. Els espais de restauració estan oberts d’11 a 24 hores el divendres i dissabte, i fins a les 21 h el diumenge.

Més informació