Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord entre l’Ajuntament, la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge i el Ministeri de Vivenda pels pisos de Can Sant Joan S’hi construeixen 139 habitatges amb una inversió de 7,4 milions d’euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Acord entre l’Ajuntament, la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge i el Ministeri de Vivenda pels pisos de Can Sant Joan

S’hi construeixen 139 habitatges amb una inversió de 7,4 milions d’euros.
L’alcaldessa de Rubí ha signat aquest migdia un acord a tres bandes, amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar i la ministra d’habitatge, Beatriz Corredor per al finançament de la construcció de 139 habitatges protegits a Can Sant Joan. D’aquest nombre resultant de pisos, un total de 101 seran de lloguer.
La inversió total per la urbanització i l’edificació dels 8.440 m2 de terrenys que s’hi ha destinat a la zona de Can Sant Joan és de 7.390.783 milions d’euros.

El 8,20 % d’aquest finançament (606.360 € són assumits) i la resta per l’Incasol (Institut Català del Sòl), organisme depenent de la Generalitat, promotor de les obres.

El paper de l’Ajuntament en aquest conveni és garantir la diligència en els tràmits burocràtics necessaris per actuar al terme municipal de Rubí, mitjançant llicències urbanístiques o exempció i/o bonificació de les taxes municipals.

16.200 demandes d’informació

Els rubinencs ja han pogut sol·licitar ser admesos en el sorteig dels primers 33 habitatges de lloguer que s’han construït a Can Sant Joan. Un total de 755 persones es van mostrar interessades en la promoció però el nombre de rubinencs que han sol·licitat participar en el sorteig és de 129. Les dates de publicació de les llistes provisionals, així com les del sorteig estan pendents de notificació d’Adigsa.

D’altra banda, pel que fa l’accés als 55 habitatges públics municipals de Sant Jordi Parc, avui finalitza el termini de presentació d’al·legacions a les llistes provisionals d’admesos al sorteig que es farà abans de finalitzar el mes de desembre. Un total de 205 sol·licituds han estat estimades i 15 han estat desestimades. La llista definitiva d’admesos al sorteig es farà pública a través de www.rubi.cat/habitatge a partir del 10 de desembre.

El nombre total de ciutadans i ciutadanes que han sol·licitat informació relacionada amb temes d’habitatge a l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí ha estat de 16.200 a data de 15 de novembre. Aquesta xifra supera àmpliament la registrada durant tot l’any passat que va ser de 8.800 ciutadans atesos.