Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A punt d’adjudicar-se la construcció de la nova escola del carrer Mallorca Uns 10.270 alumnes de la ciutat han iniciat el curs escolar 2010-2011 amb total normalitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

A punt d’adjudicar-se la construcció de la nova escola del carrer Mallorca

Uns 10.270 alumnes de la ciutat han iniciat el curs escolar 2010-2011 amb total normalitat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha donat a conèixer, durant una visita a la nova escola del carrer Mallorca amb motiu de l’inici del curs escolar 2010-2011, que l’edifici que acollirà aquest centre es podria començar a construir a finals d’aquest any. De fet, aquest dimecres acaba el termini per presentar projectes per a la construcció d’aquesta nova escola i dijous és previst que l’empresa pública GISA obri les pliques per tal de poder valorar les diferents propostes i fer l’adjudicació de l’obra. En el termini d’un mes, aproximadament, l’Ajuntament ja podria disposar del projecte arquitectònic per a la construcció de la nova escola.

Els 66 alumnes de P3 a qui els ha estat adjudicada una plaça a la nova escola del carrer Mallorca ja han iniciat les classes als 3 mòduls provisionals ubicats al costat dels terrenys on es construirà el nou edifici. Segons l’alcaldessa, “tant els pares com els mestres estan molt contents amb la nova escola perquè, tot i haver de fer classes en mòduls provisionals, les instal·lacions són dignes i molt grans“. L’edificació definitiva, que segons Carme García és previst que estigui enllestida el setembre de l’any vinent, tindrà una capacitat per acollir un total de 450 nous alumnes d’entre 3 i 12 anys.

L’alcaldessa també ha avançat que, amb tota probabilitat, aquest centre s’anomenarà l’Escola del Bosc, “donada la seva ubicació a tocar del Bosc de Ca n’Oriol”. Un cop s’hagi constituït el Consell Escolar del centre, aquest haurà de proposar el nom per a la nova escola i traslladar-lo al ple municipal, que haurà d’aprovar la proposta. En última instància, haurà de ser la Generalitat qui doni el vist-i-plau definitiu al nom de la nova escola.

Normalitat en l’inici de curs

L’absència d’incidents ha estat la nota dominant del primer dia de curs, jornada en la qual prop de 10.270 alumnes d’Educació Infantil, Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i Cicles de Formació Professional han tornat a les aules.

L’activitat a les 3 escoles bressol municipals, en canvi, s’iniciarà la setmana vinent. Aquest divendres, 10 de setembre, l’alcaldessa assistirà a la jornada de portes obertes que es realitzarà a la nova escola bressol ‘Sol Solet’, ubicada a l’edifici d’El Bullidor. Aquesta llar d’infants, que ha estat remodelada durant l’últim any, té una capacitat per a 127 alumnes de 0 a 3 anys i un total de 10 aules per a diferents usos.