Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns comencen les obres del mur de contenció del carrer Can Bosc a Sant Muç La paret va cedir a causa de les pluges del passat mes de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

A partir de dilluns comencen les obres del mur de contenció del carrer Can Bosc a Sant Muç

La paret va cedir a causa de les pluges del passat mes de maig.
L’Ajuntament de Rubí iniciarà les obres de reconstrucció del mur de contenció del carrer Can Bosc amb el carrer Avellaners a la urbanització de Sant Muç a partir del pròxim dilluns. Les obres duraran al voltant d’un mes i no afectaran al trànsit rodat tret d’algun moment puntual en què serà senyalitzat i regulat per personal de l’obra, si és necessari.

El mur, que va cedir arran de les pluges del passat mes de maig emportant-se la vorera i la meitat del carrer asfaltat, recalçava la vorera del carrer, sota la qual passaven les instal·lacions de la urbanització, cobertes per terra. Arran de l’esllavissada, la part de la vorera que no ha caigut està en voladís degut a que les terres s’han escorregut deixant a la vista les canalitzacions de les instal·lacions. La zona està protegida per tanques de seguretat al mig del carrer, deixant circular només per un costat i únicament els turismes.

Les obres, atorgades a l’empresa Artífex per un import de 50.743,75 €, consistiran en el sanejament de les restes de l’esfondrament del mur antic, la construcció d’una nova pantalla del mur de contenció i la seva impermeabilització, així com l’execució del carrer, vorera i tanca pertinents.