Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A mitjans de mes conclou el termini de presentació de sol·licituds pel màster de la UPC que es farà a Rubí a l’octubre Els professionals que facin el màster “Negoci, Disseny i Tecnologia” aconseguiran una beca de 15.000 euros per cursar-lo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

A mitjans de mes conclou el termini de presentació de sol·licituds pel màster de la UPC que es farà a Rubí a l’octubre

Els professionals que facin el màster “Negoci, Disseny i Tecnologia” aconseguiran una beca de 15.000 euros per cursar-lo.
Fins a mitjans d’aquest mes, les persones interessades en cursar el nou Màster “Negoci, Disseny i Tecnologia” que la Universitat Politècnica de Catalunya iniciarà a partir de l’octubre a la nostra ciutat poden lliurar les seves sol·licituds per aconseguir una de les cinc ajudes de 15.000 que atorgarà la Fundació i2CAT a través del fons-beca creat per l’Ajuntament de Rubí per a aquest fi. A finals del passat mes de juliol, el consistori i la Fundació i2CAT de la UPC i especialitzada en l’aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i internet avançat en l’activitat industrial van signar un conveni per posar en marxa aquest màster adreçat a persones que treballin o visquin a la nostra ciutat.

Les persones que desitgin cursar aquesta formació han de disposar d’una llicenciatura, enginyeria superior, grau o equivalent que permeti accedir a les ensenyances del tercer cicle o als estudis oficials de postgrau. En principi, la formació d’aquests professionals hauria d’estar vinculada, en uns casos, a l’enginyeria informàtica, de telecomunicacions, etc., i en altres al disseny i l’administració d’empreses.

La duració del màster és de 10 mesos ininterromputs, de l’1 octubre de 2010 a l’1 de juliol de 2011 i l’horari del curs és de 9 a 15 h de dilluns a divendres i el quart dissabte de cada mes, amb 1.500 hores de treball, de les quals el 75 % haurà de ser presencial.

Els criteris de selecció dels candidats/es tindran en compte la trajectòria acadèmica i la formació del candidat/a, en què la formació de grau en enginyeria, ciències, disseny o gestió d’empreses és obligatòria, així com l’expedient acadèmic, el domini de l’anglès i altres formacions de postgrau; i la trajectòria professional del candidat/a pel que fa a l’experiència laboral.

Els candidats/es poden fer arribar les seves dades a través de la web www.hoyunpocomas.net/icellrubi.html, fins el 14 de setembre, així com totes les consultes relacionades amb el màster a l’adreça jm.monguet@upc.edu.