Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A l’octubre s’inicien les obres de renovació de paviments i voreres a alguns carrers de Can Jardí Són dues de les accions d’arranjament dels polígons rubinencs previstes per a aquest 2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

A l’octubre s’inicien les obres de renovació de paviments i voreres a alguns carrers de Can Jardí

Són dues de les accions d’arranjament dels polígons rubinencs previstes per a aquest 2013.
Durant el mes d‘octubre, es posaran en marxa diverses obres de renovació a dos carrers del Polígon d’Activitats Econòmiques (PAE) Can Jardí per millorar, d’una banda, el paviment de la calçada del carrer Compositor Stravinsky, i, de l’altra, les voreres d’un tram del carrer Compositor Schumann. Ambdues obres estan englobades en les accions d’arranjament i posada al dia dels PAE de Rubí, que formen part del Pla de xoc als polígons industrials del Paquet de mesures extraordinàries 2013, que preveu una inversió de 200.000 euros als polígons de la ciutat durant aquest any. En el marc del mateix pla de l’any passat, l’Ajuntament va destinar 360.000 euros per posar al dia els onze polígons d’activitat econòmica de la ciutat.

Asfaltat en una setmana

Les obres del carrer Stravinsky renovaran el pavimentat de la calçada, que ja ha esgotat la seva capacitat resistent i presenta deterioraments superficials, en un tram de 2.213 m² que discorre des de prop de la cruïlla amb el carrer de Compositor Bizet fins a la cruïlla amb el carrer del Compositor Schumann i l’avinguda de Gaudí al polígon de Can Jardí. Les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Asfaltats Riba, tenen un pressupost de 54.896,56 € (IVA inclòs) i duraran una setmana, a partir de dilluns 30 de setembre quan és previst que comencin.
Inicialment, no hi haurà cap restricció de trànsit a la zona, tot i que, si és necessari, els vehicles tindran pas alternatiu pel carrer de Stravinsky i, de manera puntual, podran ser desviats pels carrers Schumann i Schubert.

Pel que fa a les voreres del carrer Schumann, les obres s’iniciaran a partir del 14 d’octubre a la part de la vorera est, en el tram comprès entre els carrers de Stravinsky i Schubert, i duraran al voltant d’un mes, sense cap previsió de restricció al trànsit rodat. L’adjudicatari de les obres és la empresa Hercal Diggers, amb un pressupost d’execució de 34.595,34 € (IVA inclòs).