Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A finals de maig s’aplicarà la capa de pintura definitiva al paviment de la plaça del Mercat Els treballs, que s’iniciaran el dilluns de la setmana vinent, és previst que només durin 4 dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

A finals de maig s’aplicarà la capa de pintura definitiva al paviment de la plaça del Mercat

Els treballs, que s’iniciaran el dilluns de la setmana vinent, és previst que només durin 4 dies.
La setmana vinent, Acciona Infraestructuras, l’empresa que va dur a terme les obres de remodelació del Mercat Municipal i el seu entorn, aplicarà el tractament definitiu de pintura al paviment de colors de la plaça del Mercat.

Aquesta actuació s’ha programat en aquesta època de l’any perquè les condicions meteorològiques són més adequades que a l’hivern, moment en què es va inaugurar el nou accés al Mercat. I és que ara, a finals de maig, el grau d’humitat ambiental és més reduït i, a més, l’escalfor del sol accelera el procés d’assecament de la pintura.

Les obres s’iniciaran el dilluns, 30 de maig, i és previst que finalitzin el dia 2 de juny. Els treballs s’executaran en dues tandes, de manera que s’evitarà tancar totalment l’accés al Mercat Municipal.