Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8è premi de recerca Miquel Segura Els alumnes de secundària de Rubí ja poden presentar els seus treballs de recerca fins el 10 de març de 2007. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8è premi de recerca Miquel Segura

Els alumnes de secundària de Rubí ja poden presentar els seus treballs de recerca fins el 10 de març de 2007.
L’Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del premi de recerca Miquel Segura amb l’objectiu de reconèixer els millors treballs d’investigació realitzats pels alumnes dels centres d’educació secundària de Rubí.

Del total de treballs que els alumnes presentin s’escolliran 4 treballs finalistes i, d’aquests, un guanyador. El premi per al guanyador consisteix en la publicació del treball dins de la col•lecció editada per l’Ajuntament de Rubí, anomenada “Joves Investigadors”, una aportació econòmica de 300 € pels autors, 300 € més pel centre educatiu dels autors i un diploma de reconeixement. Els autors dels tres treballs finalistes rebran 100 € i un diploma. La temàtica, el contingut i l’extensió del treball és lliure, però s’ha d’haver realitzat al centre on estan inscrits els alumnes.

El període per presentar els treballs es tancarà el 10 de març de 2007 i el veredicte del jurat es farà públic cap al mes d’abril.

Consultar les bases del 8è Premi de recerca Miquel Segura 2006

A l’ edició anterior d’aquest premi es van presentar 25 treballs, dels quals va sortir guanyador el treball “El radó: la radioactivitat natural ineludible”, elaborat per les alumnes de l’IES Duc de Montblanc, Judith Capella i Genoveva Jorba.