Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8ª EDICIÓ DE LA CAMPANYA “CIRCULEM AMB SENY” L’Ajuntament de Rubí ha engegat, a partir del 17 de gener i fins a principis d’estiu, la 8ª edició de la campanya d’educació viària “Circulem amb seny”, que va dirigida als alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts d’ensenyament secundari del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8ª EDICIÓ DE LA CAMPANYA “CIRCULEM AMB SENY”

L’Ajuntament de Rubí ha engegat, a partir del 17 de gener i fins a principis d’estiu, la 8ª edició de la campanya d’educació viària “Circulem amb seny”, que va dirigida als alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts d’ensenyament secundari del municipi.

Amb l’objectiu de conscienciar als joves sobre la importància de prevenir els accidents, així com dels efectes de l’alcohol i altres drogues; se’ls ensenyarà a utilitzar correctament les mesures de seguretat i es promourà la reflexió sobre aquestes matèries. <br />La campanya, amb sessions d’una hora i mitja de durada a càrrec de la Policia Local amb la col·laboració dels serveis d’Educació i de Salut Pública de l’Ajuntament, consta de dos parts. La primera part es va iniciar el 17 de gener, a l’IES El Bullidor a partir de les 15.30h i finalitzarà a principis de març a l’IES J.V. Foix. En aquest primer cicle de la campanya, que porta per títol “Els accidents de trànsit i les seves causes; l’alcohol i la conducció”, es parlarà sobre l’ús del casc i del cinturó de seguretat com a mesures de seguretat passiva, així com dels efectes de l’alcohol. <br />Pel que fa a la segona part, encara no s’ha fixat el calendari de sessions, tot i que es preveu que s’iniciï a mitjans de març i que finalitzi a finals del curs escolar. En aquesta darrera part, anomenada “Els accidents i les seves conseqüències”, un monitor de la Fundació Institut Guttman conduirà unes xerrades - col·loqui sota el lema “Stop al cop”, amb l’objectiu de mostrar als joves les actituds de risc en la conducció i les conseqüències dels accidents.