Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

890 persones han participat a la pedalada popular contra el canvi climàtic L’activitat, que es va fer conjuntament amb el mercat municipal, forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

890 persones han participat a la pedalada popular contra el canvi climàtic

L’activitat, que es va fer conjuntament amb el mercat municipal, forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Un total de 890 persones van participar durant el matí del diumenge, 28 de setembre, a la segona pedalada popular sota el lema “Pedala contra el canvi climàtic”, una activitat que s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Com a novetat, l’activitat s’ha realitzat conjuntament amb la 12a bicicletada que organitza el mercat municipal.

El recorregut es va iniciar cap a les 10.15 h des del mercat municipal i va tenir lloc per diferents carrers de la ciutat fins arribar al migdia al bosc de Ca n’Oriol. Allà s’hi va celebrar un esmorzar per a tots els participants i també se’ls va lliurar un petit obsequi que consistia en un braçalet reflectant.

Durant l’esmorzar va tenir lloc el lliurament de premis a la millor disfressa, bicicleta més original i grup més imaginatiu a càrrec del mercat municipal. També es va celebrar el sorteig de regals per als participants de la pedalada amb el número de dorsal.

Un total de 70 municipis de Catalunya s’han adherit a l’activitat “Pedala contra el canvi climàtic”, 24 municipis més que el 2007 (quan hi van participar 46 municipis i es van realitzar 41 pedalades). Només en aquest cap de setmana han pedalat 10.390 ciclistes de 56 municipis catalans, entre ells Rubí, aconseguint un estalvi de prop de 9.000 kg de CO2.