Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

80,2 milions d'€ de pressupost per al 2007 El ple de l'Ajuntament ha aprovat una inversió de 13,7 milions d'€ per al pròxim any per engegar diferents projectes a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

80,2 milions d'€ de pressupost per al 2007

El ple de l'Ajuntament ha aprovat una inversió de 13,7 milions d'€ per al pròxim any per engegar diferents projectes a la ciutat.
La sessió ordinària del Ple municipal corresponent al mes de novembre ha aprovat el pressupost municipal per al 2007 amb els vots favorables del PSC, CiU i ERC, l’abstenció d’ACR i UPR i el vot contrari del PP i ICV.

El pressupost aprovat és de 80,2 milions d’€, que creix un 6,6 per cent respecte l’actual i amb una inversió de 13,7 milions d’€ que servirà, per entre altres actuacions, posar en marxa el nou pavelló i zona de lleure de la Llana, la remodelació de la plaça de la Sardana i la construcció d’un nou parc a la Zona Nord-La Serreta, tirar endavant el projecte de reforma del barri del Pinar, el col•lector del carrer Mallorca o l’ampliació del cementiri, entre d’altres.